Dr. Van Der Hoog

Dr. Van Der Hoog Purity Scrubcreme

€8,99
VZDR26
Back Soon

Product omschrijving

Een extra frisse huid? Deze 100% zeepvrije Purity Face Wash van Dr. Van der Hoog met natuurlijke amandeldeeltjes en grapefruit- en limoenextracten reinigt je huid mild en is geschikt voor alle huidtypen. Deze heerlijke Face Wash verwijdert make-up en onzuiverheden en reinigt tot diep in de poriën. Het resultaat? Een frisse, zachte en mooie egale teint!

Gebruik

‘s Ochtends en ’s avonds aanbrengen in je handpalm en met water schuimend maken. Masseer je gezicht en hals licht in. Afspoelen met lauwwarm water en droogdeppen. Breng vervolgens de (Purity) reinigingslotion aan om je huid voor te bereiden op je dagcrème of nachtcrème. 

Purity

Grondig reinigen is erg belangrijk voor het behoud van een stralende en jonge huid. Bijkomend voordeel is dat elk verzorgingsproduct beter wordt opgenomen en je make-up langer mooi blijft. Door goed te reinigen verwijder je overtollig talg, vuil en onzuiverheden. 

Dr. van der Hoog ontwikkelde één basisreinigingslijn, Purity, voor elk huidtype en elke huidconditie, met een breed aanbod van verschillende reinigingsproducten. 

Product reviews (0)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Anderen kochten ook