Terug

  • Gratis bezorgd vanaf €40,00 (anders €2,95)
  • Grootste assortiment
  • Zeer snelle levering

Disclaimer

Make-Up Musthaves (Kamer van Koophandel: 64058883), hierna te noemen Make-Up Musthaves, verleent u hierbij toegang tot www.makeupmusthaves.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Make-Up Musthaves behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Make-Up Musthaves spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Make-Up Musthaves.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Make-Up Musthaves. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Make-Up Musthaves oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.


Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Make-Up Musthaves en haar licentiegevers en bezoekers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Make-Up Musthaves, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Make-Up Musthaves 9,2 / 10 - 3746 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »