Privacy Policy

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 mei 2018.

Wij zijn ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als jij onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Make-Up Musthaves. Je dient je ervan bewust te zijn dat Make-Up Musthaves niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

Make-Up Musthaves respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten
Als je een bestelling bij Make-Up Musthaves plaatst, hebben wij jouw persoonsgegevens (naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens) nodig om de bestelling te kunnen leveren en je op de hoogte te houden tijdens het leveringsproces. Jouw gegevens worden gebruikt om onze dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Make-Up Musthaves of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wij bewaren jouw persoonsgegevens als er sprake is van een wettelijke bewaartermijn of voor zover dat noodzakelijk is om tegenover de klant de nakoming van haar verbintenissen te bewijzen. 

Beveiliging
Wij waarderen het vertrouwen dat jij in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Wanneer je een bestelling plaatst of jouw gegevens bij Make-Up Musthaves raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer (SSL). Je kunt dit herkennen aan de URL. Hier staat https:// voor i.p.v. http://. Een SSL-verbinding zorgt ervoor dat men niet kan meelezen wat je naar ons stuurt. Zo verzekeren wij ons ervan dat jouw gegevens veilig zijn bij ons.

Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Make-Up Musthaves of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandtjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Make-Up Musthaves of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt en om rapporten over de website-activiteit op te stellen.

Wij gebruiken de volgende cookies;

Functionele cookies of noodzakelijke cookies
Functionele cookies zorgen ervoor dat onze webwinkel correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals het winkelwagentje en afrekenen.

Analytische cookies
Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze webwinkel door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen wij onze webwinkel blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers. Hiervoor maken wij gebruik van Google Analytics.

Social media cookies van derden
Social media cookies zijn cookies die functionaliteiten van social media websites mogelijk maken. Denk hierbij aan een YouTube filmpjes bij een product of een 'like'-knop voor Facebook.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
Make-Up Musthaves zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling of het gebruiksgemak van de website. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@makeupmusthaves.nl. Make-Up Musthaves wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief/memberclub
Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacybeleid, kun je een e-mail sturen naar info@makeupmusthaves.nl t.a.v. de E-Commerce Director.

Contactgegevens
Make-Up Musthaves

Postbus 1299, 7301 BM te Apeldoorn

E-mailadres: info@makeupmusthaves.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »